Svečano otvorenje

subota, 18.09.2010 21:10:00

26.03.2009. | 21:36

Uz kamenice i šampanjac otvoren klub na splitskoj zenti

Hedonist - novo mjesto za ST đir

‘Hedonist’ je mlađi brat kultnog lokala ‘Egoist’ u neposrednom mu elitnom susjedstvu

piše Lenka Gospodnetić

Dašak glamura ogrijao je prohladnu splitsku noć sa srijede na četvrtak, i to zahvaljujući otvorenju kluba “Hedonist” na Zenti, “mlađeg brace” kultnog lokala “Egoist” u neposrednom mu susjedstvu, koji je istodobno proslavio drugu obljetnicu rada.

A da su Splićani željni bilo kakva šušura zorno je svjedočila ergela parkiranih automobila, kao i potražnja za pozivnicom više do zadnjeg trenutka.

Na otvorenje kluba na atraktivnoj lokaciji vis-a-vis teniskih terena čekalo se dugo, ali s valjanim razlogom; uređenje interijera od šezdesetak metara četvornih, te tridesetak “kvadrata” galerije provedeno je pomno, u režiji Studija Geci iz Zagreba, a u crno-bijelom lounge stilu osmišljen je i vanjski dio.

Upravo crno-bijelo bio je i dress code za otvorenje, koje nisu propustili brojni splitski uglednici, arhitekti, liječnici i odvjetnici, a osim intelektualne kreme zabavi su se odazvali i univerzalni celebrityji, kao i poznati sportaši.

Zadovoljstvo viđenim i kušanim - uzvanici su se, naime, sladili kamenicama iz obližnjeg restorana “Bota Šare”, a popilo se i pedesetak boca šampanjca Moet Chandon i Dom Perignon, te nepoznata količina votke Akvinte - izrazili su tako trener Hajduka Ante Miše i tehniko Ivan Buljan, no oni su se, sportski, povukli ranije od ostalih “hedonista”.

Nešto duže u ugodnu društvu zabavljali su se, pak, nogometaši Jurica Vučko i Giovanni Rosso, Fredi Fiorentini, vaterpolist Teo Đogaš, dok su među brojnim nazočnim splitskim ljepoticama zamijećene glumica Ana Gruica i Viktorija Đonlić-Rađa, kojoj se suprug Dino u zabavi priključio nešto kasnije. Provod nije propustio ni glasoviti slikar, ali i redoviti posjetitelj gradske špice Zvonimir Mihanović, pristigao nešto iza ponoći u društvu s novom prijateljicom Ornelom Bešker-Amulić, ovogodišnjom stanarkom Big Brother kuće, te kao profesionalni estet dao izvrsnu ocjenu opremi nove splitske “štacije” za izlazak.

Stjecajem okolnosti, među prvima su je imali priliku vidjeti i Zlatan Zuhrić Zuhra i Enis Bešlagić. Popularni humoristični dvojac u podmarjansku metropolu je, naime, došao radi predstave u Domu HV-a u Lori “OD E do Z”, a bolji početak boravka u Splitu od lijepa vremena i dobra partyja nisu mogli ni zamisliti. Uz glazbu klupskog DJ-a i dobre vibracije, tulum je potrajao do sitnih sati...

Samozatajni vlasnik

Klubovi ‘Hedonist’ i ‘Egoist’ u vlasništvu su tvrtke pod čijom kapom već više od dvadeset godina djeluje ‘Mister Mot’, poznato gradsko stjecište modno osviještenih muškaraca.

Uz odijela, košulje i kravate u prodajnom prostoru u zgradi Muslimanke nudi se i ostali asesoar potreban za ‘dobar look’, a nakon što je ‘Mot’ proširio posao na ugostiteljski sektor, stvar se može dopuniti dobrom kavom, koktelom, ali i partyjem urbanog predznaka, koji se također može naručiti baš ‘po mjeri’.


Povećaj sliku

Caffe bar HEDONIST

DOBRA FIRMA d.o.o.
Kava Julius meinl, tematske večeri uz kanape sendviče.

Kontakt

Put Firula bb, 21000 Split
Otvori kartu
mob:
+385992110203
mail:
hedonist.split@gmail.com
web:
http://hedonist.fullbusiness.hr
Copyright 2018 DOBRA FIRMA d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Put Firula bb, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu